dilluns, 21 de juliol del 2008

TRI-FESTA

Bueno companys, com algun d valtros ja sabeu, este dissabte tenim intenció d montar una jornada lúdico-esportiva (la nostra particular TRI-FESTA), consistent part una banda en un TRI i per una altra banda amb un posterior sopar d germanor i festa al mas. Es una jornada montada amb l'ànim d passar una bona estona tots plegats, suar una miqueteta, fotre unes bones rialles i desprès fer un bon soparet al costat d la piscina, una jornada on el caire competitiu queda relegat a un segon terme tot i k això evidentment ja es decisió de cadascú. Bueno sense mes rollos paso a a concretar una mica a falta d lligar algunes cosetes.

La idea inicial es fer un TRI consistent en un primer segment d NAT nadant al riu (amb sortida espectacular dsd la barca ! ), bastant curtet (uns 500-750 m), us segment de BTT d aprox 35 km i un segment d RUN d aprox 8-10 km. Serà amb BTT ja que es la bici k pràcticament te tothom...si algú no disposa d BTT i vol participar k ho faci saber a comentaris jq tenim alguna d reserva. La NAT serà curteta pq es on tothom tenim mes limitacions i no es tracta d patir en excès ! . La idea inicial es k els boxes estigon montats al passeig d l'ebre just davant del magatzem del club nàutic, si conseguim solventar un parell d temes pendents ( algues al riu i accès fins al passeig...) De no ser així els montariem a l'altra banda del riu .Segurament seran unes 4 voltes a un circuit d BTT i unes 3 voltes a circuit d RUN, hi haurà un mini-avituallament just tocar d boxes o sigui k a cada segment hi haurà avituallament al pas per cada volta. L'hora prevista per començar segurament serà sobre les 18 h , bàsicament per evitar hores fortes d calor i pq qui vulgo vindre a veure-ho no pateixo excesivament. Conforme vagi avançant la setmana i tinguessim tot una mica més clar ho aniré especificant aquí mateix.

Si que voldría remarcar k la TRI-FESTA està montada bàsicament per xalar i disfrutar i tot i k en principi lo desitjable sería que qui s'apuntes o fes per fer els 3 segments, si hi ha algú k per una causa major creu k no pot fer el segment d NAT, esta contemplada la possibilita k faci nomès BTT+RUN, incorporant-se a la cursa quan surti d boxes l'ultim triatleta dl primer segment. De totes maneres el segment d nat serà suficientment curtet pq tothom ho pugo fer trankilament sense patir en excès; k 500 m encara k sigo nadant a braça els pot fer tothom, així pues com a causa major entenc: al.lergia a l'aigua, infeccions d'oïda, o similars....Els segments d BTT i RUN si son obligatoris per a tothom k participo.

TEMES IMPORTANTS:

- tothom k vulgo participar que ho faci saber a l'apartat d comentaris d'este POST. A mi personalment,m'agradaría k els lectors habituals del blog participessiu tots pq d ben segur k xalarem ! També ho podeu comentar a coneguts k no coneixen el blog i valtros penseu k tindrien ganes d participar ! Tothom serà benvingut !

- la inscripció està oberta a tothom k vulgo xalar i evidenment es gratuïta,nomès cal fer-ho saber als comentaris del POST, pel tema del càlcul d provisions per l'avituallament i els sopar posterior, així com per montar els boxes adequats.

- previ a la sortida i tot i k els circuits seran fàcils d reconeixer per tothom k sigui del poble hi haurà un reconeixement amb furgo per si algú d fora-vila no ho coneix.

-com a prova NO COMPETITIVA k serà, no hi haurà ni dorsals ni control d temps.

- al segment d NAT estarà PROHIBIT l'us d neopré (per equiparar a tothom) així com tambè, patitos, manguitos,aletes,flotadors, carabasses i demes artilugios....Es recomanable portar gorro d nat i ulleres, si algú no te gorro no hi ha problema k tinc d sobres ! Està permès nadar en qualsevol estil: lliure, braça, esquena, papallona, gosset, etc...cadascú k faci el k pugo !!! La previsió d la temp de l'aigua es al voltant dls 22º.

- hi haurà servei d PIRAGUES cedides pel C.N.FLIX per si algú vol acompanyar als triatletes durant el segment d NAT.

- al segment d BTT es obligatori l'us del CASC i el drafting SI k esta permès.

- al segment d RUN no hi ha ni obligacions ni prohibicions especifiques.

- PROHIBIT totalment llençar qualsevol tipus d'envoltori d barretes o similar en cap punt del recorregut !! una mica d civisme, nois !!! Si algú ha d llençar algo k ho faci al punt d'avituallament.

- una vegada finalitzada la prova tindrem la nostra particular PASTA PARTY, ubicada al mas dels "castellons" consistent en BANY nocturn a la piscina (lo millor del mon !!!), sardinada i graellada d carn posterior,tot ben acompanyat amb els líquids corresponents....vamos una "autèntica" PASTA PARTY en tota regla a la que evidentment esteu tots convidats !!

Espero k us apuntessiu tots i xalem d valent !! Qualsevol dubte o aportació, als comentaris del POST please !!

PARTICIPANTS CONFIRMATS :

- Colibrí
- Ramonet
- Xavi B.
- Irontrepa
- Debesseresse
- Kinder
. Jordi (kinder's friend)
- Pollo
- Pitoi
- Joanet

12 comentaris:

joan ha dit...

A día d'avui ja tenim confirmada la presència la linea d sortida de : colibrinet, Irontrepa, Xavi B., ramonet, debesseresse, i jo mateix, el ritme d'inscripcions es bo, apa nois, animeu-vos !!!!!

joan ha dit...

per cert, TOTHOM k vulgo col.laborar dssbte matí en tasques d montar tot el "sarao" tambè serà benvingut !!!!

Anònim ha dit...

Quin sera el punt de trobada pel dissabte al mati i a quina hora . Que a menys que pugessa vindria a fotre un cop de ma.

El tema del mono estic entre el spiuk i el craf de la botiga esportissim pero no se si es massa bona idea aixo de la cramallera per darrera que porta l'spiuk.Com ho veus tu?

joan ha dit...

Qsv mono d les marques q hi ha a la secció d TRI fa roba d puta mare, a mi personalment per un mono d TRI no m'agrada gens la cremallera a l'esquena pq al sector d RUN si fa calor d valent la cremallera al davant va d puta mare per "ventilar-te" en canvi amb la cremallera al darrera estàs "oprimit" paso el k paso...d totes maneres spiuk tb fa monos amb cremallera davantera, tb estan a esportissim...

joan ha dit...

el punt d trobada per dss matí serà al magatzem del NAUTIC, l'hora ja us la confirmaré quan ho tinguessim + clar.

Anònim ha dit...

Ok. Misión cumplida pel que fa al mono si tot va be el dissabte ja el portaré per vore com funciona.

Al final m´he quedat el spiuk Second Skin.

joan ha dit...

perfecte, bona tria !!!

Enric ha dit...

Bones,

El soar es amb les parelles? el preu?¿ i personalemt crec que es te que fer en distàncies curtes.

Puc portar un company de Vinebre? (si la prova es curta diu que li agradarie provar-ho)

joan ha dit...

el sopar es gratuït !!, respecte al company d vinebre, CAP PROBLEMA, ANIMA'L A K VINGO !!, com més serem mes xalarem !!! i respecte a lo de les parelles per la meva part tampoc no hi ha cap problema, ho deixo a criteri d cadascú...

Anònim ha dit...

VALE PORTEU DE DOS A TRES PARELLES CADASQU

Anònim ha dit...

De Vaker, joan crec que l'estiu que be a Flix podeu preparar un bon tri i deixar amb un pam de nas als mangantes de figo.
Salut i paseu-vos-ho be.

joan ha dit...

qui sap si la tri-festa d demà serà l'embrió d'un TRI d veritat a flix ???? el temps i les ganes d la gent del poble ho diran !!!