dimarts, 1 d’abril del 2008

LW 2 ROTTERDAM !!!!

bueno, pues ja hi tornem a ser, ja no queda res per tornar a fer cap a un línea d sortida amb el dorsal al pit i amb aquella sensació de "deja vu" d "qui collons me mana a mi fotre'm en estos fregats..."
esta vegada tot i tractar-se al igual k donosti d una MARATO (en majuscules "of course"), te bastants aspectes que la fan diferent. Anem a pams:

Donosti era un objectiu final i com a tal planificat com deu mana, amb 10 set d'entreno especific, era el debut a la distància i com a tal mereixia un respecte afegit. Rotterdam en canvi no es un obj final sino k es un pas intermedi cap a el primer obj d la temporada (zarautz), i com a tal la preparació ha sigut bastant diferent degut al fet d'haver d'entrenar les 3 disciplines...ja podeu veure al blog i sino us ho dic jo per si les sensacions no es transmeten correctament, que no porto ni de lluny la preparació k portava a donosti, he fet coincidir rotterdam amb el final d'un cicle mes dedicat al running k no pas a la nat o la bici (que la tinc super oblidada tot sigui dit...) però ni de lluny porto la preparació més adequada .La idea d fer una marató a la primavera era per aconseguir tindre la motivació suficient per sortir a entrenar cada día durant els mesos d'hivern i d'aquesta manera anar agafant fondo aeròbic per al juny, i bueno això idependentment d com vagi a rotterdam ja està mes o menys aconseguit. Resumint, no porto ni de lluny l'entreno k portava per donosti, arrosego molèsties musculars (bàsicament al besso dret) dsd fa mesos pro k no m'han impedit parar i k no penso tractar-me fins dp d la marató, vamos k les perspectives no son per tirar coets...
Dit això, anem amb l'estrategia a seguir, esta vegada no esperaré al famós MURO: l'aniré a buscar directament !!!

PLA "A" : a día d'avui ja tinc decidit el ritme al k sortiré; serà aprox a 4'40", a pasar la mitja en 1h38' e intentar mantenir el ritme d "cabo a rabo" i doblar el temps per acabar en 3h16. SUICIDI ???? ummmmmmmm, no ho tin clar del tot, com sempre pasa en curses i compes d distancies q no fas fins al día d la carrera tot es una incognita fins el mateix día...abans he dit k no porto ni de lluny l'entreno de donosti i este ritme es 20" més ràpid k el d partida a donosti !!! Incoherent ??? boig ??? bueno, te la seva raó de ser, per una banda a donosti vaig pecar de conservador al tractar-se del debut, recordareu k me vaig avorrir mogollón i k no vaig patir en cap moment lo que se li supose a una martó, per una altra banda cal ser una mica ambiciós i si a donsti vaig fer 3h24 k menos k provar 3h15 ,no?? Per una altra banda tots vatros coneixeu perfectament el ritme d 4'40" (1h38' a la mitja) no es un ritme excesivament dur, en teoría es un ritme al qual si no tinc un mal día per circusntancies "extranyes" hauria d'anar prou "cómodo" com a mínim fins al km 30 ( entenent com a cómodo al voltant d 165 ppm !!!), a partir d'aquí en teoría es on haurien d vindre els problemes tant musculars com d resistència degut a la falta d més entrenos llargs d qualitat... però bueno si fos tant fàcil fer 3h15 estaria xupat i ja sabem tots k no es així... si el globo al muro es dels k fan època sempre queda el pla B !!

PLA "B": colega: qui t'ha dit k hi havia pla B ???? BAD LUCK BABY !!! avui no es lo teu día, com a molt una ampolla d glucosa, acotxa el cap, allarga el pas, mirada fixa davant i a vore k passa...

això es lo que hi ha, que realment es limita a : O faig aprox 3h15 o m foto una galleta contra el muro k farà història !!!

Que en penseu companys ????

4 comentaris:

Robert ha dit...

Ostia joan, et veig una barreja entre kamikaze i masoka.
Kamikaze perqué amb el ritme cómode que dius a 165ppm em fa l'efecte que vas de cap al muro (no sé els teus ritmes cardiacs, però jo diria que ritme cómode són més aviat 155ppm que no 165ppm).
I masoka perquè veig em sembla que l'objectiu que tens en aquesta marató és fotre-te-la contra el muro ben fotuda per patir de lo lindo.
Lo bò que tindràs és que sembla que el fred està assegurat.
Lo del temps final no ho tinc tan clar, però aposto per 3h19', així almenys et ficaré la presió necessaria per a superar el patiment.
Molta sort crack!! Estarem amb tu...

joan ha dit...

no vas mal encaminat robert !!!! el ritme d 165 es cómodo "entre cometes",d fet a a 155 ppm m'adormo....això si, potser no es l'adequat per una distancia tant llarga o per tanta estona...d totes maneres tc tinc clar q el ritme d 4'40" implico 165 ppm...això depen d bastant mes factors, pero si s'apropa a 160 millor k a 170 pq sino com dius tu, me la fotre ben fotuda contra el muro...De fet, si t soc sincer, m sembla k a 4'40" no he fet ni un entreno en tot este temps, la mitja d cunit + 0 - va ser tota a 4'15", l'entreno de la set pasada d 20 km va ser a 4'30" i tots els dies d rodatge vaig entre 5' i 6' depen del día del terreny i les ganes...o sigui k lo d 4'40" ja veurem per on petarâ !!! gràcies pels anims !!!

Anònim ha dit...

Txeic jo penso que tot es entrenament per lo tant arriscar de principi no te contraindicació com a molt pot passar 10 km per oblidar i una mala setmana per fins i tot això te fara mes fort per la propera. Valor i al toro, i molta sort.

joan ha dit...

esta es la idea !!! en el pitjor dels casos sera un bon entreno i un millor finde !!! Gràcies pels anims !!!