dimarts, 14 de juny del 2011

SETMANA 28

PER A ELS QUE TENIU FESTA EL PROPER DIVENDRES 24, DIA DE SANT JOAN US ANIMO A FER UNA RANDONEE CICLISTA PER RECONEIXER UNA PART DEL CIRCUIT DE LA CURSA DEL LLOP A RITME SUAU, SUAU... PLEASE : ANIMEU-VOS ! LA IDEA ES SORTIR DE TORTOSA I FER LA PART DE QUE PUJA FINS A FREDES I TORNAR , PERÒ ES POT MODIFICAR SOBRE LA MARXA ( o fins i tot sortir de la Sènia per si no voleu fer tants km's...)
AQUÍ PODEU FER UN COP D'ULL : BICI-LLOP

JA DIREU ALGO !

dss 18 juny: BICI 4H40' completant una bona volta, les 3 primeres bones un ritme constant i relativament alegret k me fan estar content....a partir d'allí, a patir per falta de fuel a les potes i encara gràcies k els últims 20 km per la 340 he tingut sort i bufava d cul k sino les hagués pasat putes. Arribo finikitat o sigui k demà DESCANS merescut.

dv 17 juny: En la línea intersetmanal, BICI 1H suau vora el mar.

dj 16 juny : BICI 1H again, també suau, però com a mínim ja porto 3 dies seguits que ja ni me'n recordo del temps k fa que no ho aconseguia !

dx 15 juny: BICI 1H rodant sense desnivell i sense forçar.

dm 14 juny:
Bueno, la veritat es que la intenció d'arribar mínimament amb garanties al Llop es complica per moments, la falta de constància i regularitat en los entrenos ho complica tot mes...la setmana pasada només vaig sortir 2 dies, 1h30' entre setmana i 3h45' el dss al piri amb colibrinet & pau, pujant a portaine i ciclant pels pobles de la vora, cremant calories amb la intenció de recuperar-les després a taula amb la falsa promesa d'un formatge bonissim k no vam arribar a veure ! Avui, desprès de no poder sortir ahir, faig 2h30' recuperant sensacions poc a poc, a un ritme una mica mes elevat k dss, pero no gaire mes. La intenció es sortir com a mínim 4 dies esta setmana, a vore si ho compleixo d'una vegada i ens anem ficant al puesto !


Al cim de Portaine, 2000 m. Photo cortesia d colibrinet, abans de la congelació k va patir a la baixada i que el devia deixar noquejat per no poder ni amb lo 34 pel pla després !!! sort k un powergel fa miracles i després gairebé no li podem seguir la roda en un dels seus particulars relleus/palos ! ;) Genio & figura !

1 comentari:

Albi ha dit...

Portainéééé portainééé ... portainéééééé te quieeero! Quin mal de potes mamó! Sí noi llàstima de formatge. Sort del gel aquell de baño i ja pots buscar-me un model de sabates per a l'hivern. T'ho juro que vaig arribar blau al cruce. De totes formes ... les piles ja eren baixes! Bon dissabte sí senyor. Fins la pròxima maquinooooot!!!