dimarts, 10 de maig del 2011

SETMANA 23

dmg 15 maig. BTT, 4 h mes de btt-passeig vora el mar agafant coloret a la pell....

dss 14 maig: BICI 3H30' com ja vaig dir dm, faig cap a Tortosa a la Marxa de carretera sense tenir-les totes, faig una aposta valent, intento arribar amb els de davant a peu de la Fata....pero me surt lo tiro per la culata i he de recular a mig recorregut amb la cua entre cames dp de 2 calentons dels bons. Una dutxa i sense perdre temps faig cap a l'ampolla per donar recolzament dsd la barrera al crack d Trepa. Chapeau ! Jo se k algun dia li sortirà la cursa perfecta per fer el temps k te al cap i a les potes ! Ho se del cert.

dv 13 maig : BTT 1H30 d btt-passeig.

dj 12 maig : BICI 1H suau vora el mar.

dx 11 maig: BICI 1H amb les potes contentes d'ahir, arrastrat.

dm 10 maig:
Desprès d'un bon grapat d dies sense fotre res de bo, un dia per pits i l'altre per flauts, avui decideixo k es el moment d fer una mini prova per veure si les potes i el cap estan MINImament preparats per fer cap el dss a Tortosa a la Marxa de les Terres de l'Ebre. He sortit 2 H alegret ( amb l'argon i el 53* com a companys d viatge), com potser no ho havia fet en tot l'any i bueno.......el resultat previsible. A les potes no hi havia "chicha" però el cap funcionava prou B, o sigui k si no hi ha contratemps d'ultima hora el dss faré cap a Tortosa a arrosegar-me com un cuc per les terres de l'ebre durant 160 km (+2100 m) k ja veig vindre k se me faran mooooooooolt llargs !

1 comentari:

Irontrepa ha dit...

Bones Crack! Algun dia sortirà la marca però, quan serà? Ho seguirem intentant. I tu? Ho veuràs desde dins o desde la barrera?
Àlex