dilluns, 11 d’abril del 2011

SETMANA 19

dmg 17 abril: BICI 2H30' d sortideta dominical solitària.

dss 16 abril: Ja fa mesos k tinc pendent una sessió fotogràfica amb la colnago a un mini circuit de MX que tenim aquí. Avui hem anat a fer-la però no hem tingut sort pq hi havia un parell d locals entrenant amb les motos i ni hem pogut entrar. Ens hem
conformat fent una mica el cabra pels voltants.....PERÒ TORNAREM !


dv 15 abril : BICI 1H30' amb ventet i un parell d calentons. Lo temps ha canviat, ja no fa aquella caloreta tan bona.

dj 14 abril : BICI (45'). No tinc molt temps, es tard, los isquios encara estan en un estat lamentable, però surto emocionat amb l'argon pels camins semi-asfaltats dels voltants, amb llisos (les michelin pro-race), rodo "alegret", ciclo com si encara portes les rodes de 28', un "bunny hop", dos , tres......però al tercer calculo malament i foto un llantsso d novela ! la michelin dure 10 metros abans d'acabar amb la llanta empegada a terra, la camara de recanvi (nova) surt defectuosa (sort k no la vam necessitar a flandes !!!), o sigui k trucada a la furgo escombra i cap a caseta amb lo cap moix !

dx 13 abril : DESCANS, continuo malaint lo trote del dll !
ESPECTACULARS IMATGES DE LA PARIS ROUBAIX d dmg passat ! Només de veure-les ja torno a tenir ganes d xafar pavé !dm 12 abril: Malaït lo moment k vaig decidir sortir a trotar ahir, d tenir les potes perfectes a no poder ni caminar avui dignament, 1 H d BICI suau per estirar les malmetudes potetes.

dll 11 abril:
RUN 50' . Desprès d mes d 3 mesos dedicats en exclusiva a la bici, avui decideixo k es un bon día per retornar al run, rescato les New Balance recuperades mes un any després d deixar-les tirades a la T1 del tri-H d Ansó (gràcies a Michel d Mayencos ! ) i surto a fer un troting al meu ritmet d 7 o 8 min/km. Sensacions oblidades al començament, pero conegudes al final, molt malt d potes per no estar acostumat. La veritat es k ja vaig dir fa mesos k el 2011 feia pinta d ser un any d bici i me reafirmo cada vegada mes, després d preparar Flandes, ciclant tot l'hivern amb la meteo en contra podria pasar k estigues saturat d bici, pero res mes lluny de la realitat. Tinc mes ganes d ciclar k mai, potser es pq el 99 % d les sortides han sigut sense apretar, agafant fondo com no podia ser d'altra manera per encara Flandes i aixó fa k ni cos ni ment tinguin saturació de bici, i ara k la meteo acompanya i ja es pot sortir amb menos robeta, tinc mes ganes per continuar sortint i començar a xalar amb el 53'. A pesar d tot això intentaré tornar a trotar poquet a poquet i fins i tot algun dia provaré d veure si me'n recordo de nadar. La cursa del Llop es un bon alicient per continuar ciclant i anar incorporant algo d qualitat i respecte a Zarautz......bueno, ja sabeu k es la meva prova favorita, enguany hi ha canvis, el circuit d bici es diferent i bueno, jo encara no he fet 2 braçades seguides a l'aigua o sigui k el tema esta xunguillo. M'agradaria fer-ho per disfrutar, pero per això necessito solventar el problema d cada any, el puto temps d tall a la natació. I sincerament, no se si soc a temps ja....Sobre la marxa ho decidirem. No problem ! A xalar ara k semble k arriba el bon temps ! Per cert, la setmaneta pasada, complicada....a pesar d'això 3 dies molt suaus damunt la Gallium rememorant mentalment la RVV !