dimarts, 12 d’octubre del 2010

SETMANA 41

dss 16 oct: BTT 3H justes, av 152 ppm voltant per Irta i arribant a caseta en reserva.

dv 15 oct: RUN 1H d troting av 148 ppm dp d finikitar una set laboral complicadeta. Hauré d'intentar aprofitar el finde per recuperar roscos.

dm 12 oct:
Tota la nit k sento ploure fort dsd el llit, m semble sentir a l'orbea que me cride dsd el garatge....arriba l'hora de la veritat i les opcions son :

a) continuar dormint al llit sentint ploure en un dia festiu...
b) aixercar-se, esmorzar algo i treure a passejar a l'orbea

Efectivament, l'opció correcta era la B ! tota la nit plovent, dia festiu, tota la provincia en alerta nivell groc per fortes plujes i vent, era un escenari ideal k ni l'orbea ni jo estavem disposats a deixar-ho pasar de llarg. Han sigut 2 H k ens han deixat als 2 mes k satisfets ! 2 horetes plovent tota l'estona, a ratos amb ganes, 2 horetes jugant amb el fang i a estones maleint-lo, en definitiva, 2 horetes 100 % BTT . A BEAUTIFUL DAY !dll 11 oct: NAT 30' en remull dins la piscina.

8 comentaris:

Pau ha dit...

Joan! Me semble que este mati, tu i jo erem dels pocs que estavem per estes montanyes de de xalant com a crios!

Albi ha dit...

Ep ! Jo també hi era per aquestes muntanyes ...

joan ha dit...

pero tu no estaves en BTT bandido !!!! a la foto surto molt net pq al final m'ha caigut la del pulpo i m'ha netejat gairebé tot lo fang k portava damunt...xalant com un xiquet !

Pau : dies com los d'avui fan k dp m costo molt d'entendre k suspengon una cursa pel fang o la pluja o "boicots" com los de l'altre dia per pasar per dins la bassa amb un pam i mig d'aigua ! Ells s'ho van perdre !

joan ha dit...

per cert Pau, molt GUAPES les fotos del diumenge !

Albi ha dit...

2 kgs de cargols i una relliscada amb 3 voltes de campana guapes a collons!

Pau ha dit...

Pues si joan, si es btt, am totes les consequencies. Ja veus, passar per la bassa amb l'aigua que hi havie... Si fos copa del mon, dirien que es una pasada! Jo xalo com un xiket!

Les fotos van quedar prou be ;)

Pau ha dit...

Joan! Com esta el tema Ciclo? L'he agafat dos dies i bufff... mole un munt eh! Xalera a tope!

joan ha dit...

Pau, reseva'm 2h pel finde ! ja concretarem ! ;)