dimecres, 9 de juny del 2010

FORET D'AREMBERG & CARREFOUR DE L'ARBRE

L'entrada al tram d'Aremberg, possiblement el més famòs, i de ben segur el mes dur de tots els trams, una veritable porta d'entrada a l'infern. A partir d'allí res es igual. Imatges de ciclisme d'una altra època viscudes en primera persona, un privilegi alhora que una tortura.

I el carrefour de l'arbre, un "salvese quien pueda" a pocs km's de meta on el cos està ja per poques alegries....2 comentaris:

Albi ha dit...

Quines fotos nois! Gallina de piel un cop vistes. Aquells indrets per on passen les màquines mundials dels pedals a velocitat impossible. Els pavés més "masoques" dins la religió ciclista... I en primicia per tots nosaltres els Pantani i Ramonet fent realitat aquell objectiu transformat en experiència. LLuint maillot flixanco (com ha de ser i tot un detall) i posant el seu segell sense deixar de banda l'esforç inhumà i gratificant. A Pantani el veiem "sobrat" ja ja ja. Aquell posat de soltura damunt la Gallium. Un veritable ciclista amateur que compagina qualssevol cosa que pot passar-li pel cap. Per a postres dissabte una Tri a Zarautz. Ramonet mostra la seva imatge de virtuós patidor. Una foto captada en un moment dur de pelar i pedalar! El crack i "jefe" indiscutible de les "Quebranta". Ja porta 7 a la saca i directe a la vuitena. Paraules majors Ramonet!!! Enhorabona per tots dos! Enhorabona a les tres pubilles per fer-lis costat. I enhorabona a tots nosaltres per viure aquests moments amb un fanatisme sanot tractant-se de dos dels nostres.

joan ha dit...

home, sobrat, lo k se diu sobrat pot ser no es la paraula...