dilluns, 5 d’abril del 2010

SETMANA 14

dmg 11 abril: RUN 40' suaus, av 147 ppm amb algun interval alegret, abans pel matí i dp d'un esmorzar de 5 estrelles a la vora del mar, hem fet 1h30' d walking on the beach k les meves articulacions cascadetes i els meus musculs agarrotats agraeixen molt i molt, per la tarde, dp d veure l'enèssima exhibició de la màkina suïsa a la PR, i amb un mono important d'agafar la bici, m'he hagut de conformar amb el trote d 40' . :(

dss 10 abril: RUN 1H d troting, av 149 ppm, amb l'esmorzar a la gola i amb l'esquena contenta dp del banyet d'ahir amb lo neopré a la mar.

dv 9 abril: Aprofitant k tocava descans d run,i fot bona tarde , baixem a la beach amb el neopré al maletero per si m'animo, el mar esta picadet però decideixo fer un banyet d 25' amb unes onades k fan k semble mes k faci surf k no pas natació, un banyet per retrobar sensacions olvidades. Surto amb un mal d tupí considerable pq no me'n recorda't d ficar-me el gorro i l'aigua encara esta un pel fresqueta !

dj 8 abril: RUN 1H d trote d Q, arrancant per davall de 150 ppm e incrementant amb precissió de maquinaria suïsa, 5 ppm d av a cada lap d 10', acabant l'últim lap a av 170 ppm.

dx 7 abril:
RUN 1H20' d troting suau, av 145 ppm.

dm 6 abril : DESCANS

dll 5 abril : RUN 30' d troting suau per estirar una mica les potes.

3 comentaris:

Albi ha dit...

Molt bé Pantani! Salvant els mobles, que per aquí al teu poble la penya està de "bajon" total. No t'has mullat, al trotar???

joan ha dit...

negatiu, quan he sortit l'aigua ja la tenieu vatros ! ;)

Albi ha dit...

Ostic noi! A l'agua patos??? Ja vec que això ho tens a plé rendiment. Ara falta trobar la Cervélo i fer voltar bieles. Bona setmana mestre i ànimo per la Marató.