dilluns, 7 de setembre del 2009

XII COPA ARAGONESA DE DU CROS

AGONIA, PATIMENT, AGULLETES, TRENCAMENTS MUSCULARS, AV PPM DISPARADES, VIATGES SETMANA SI, SETMANA TAMBÈ, FRED, FANG, PLUJA.....PERÒ TAMBÈ : COMPETI EN ESTAT PUR, PIQUES SETMANALS, CARES CONEGUDES, " BUEN ROLLITO" , CIRCUITS GUAPOS, DINARS DE GERMANOR DESPRÈS DE CADA PROVA....Tot això es el circuit o la Lliga de DU CROS de la comunitat veïna. Ja sabeu que jo personalment tinc debilitat per aquesta "lliga", ja fa un munt d'anys que hi vaig, i realment aquelles participacions van ser la llavor que va culminar enguany amb el debut al IM. Abans (quan era jove...) algun any era dels pocs que completavem la totalitat de les proves (algun any menys de 10 sonats ho vam fer...), ara ja fa uns anys que per pits o flauts nomès vaig a alguna prova puntual (sobretot intento anar a Jaca/Calatayud) però enguany tinc ganes de fer alguna més. Enguany desprès de uns quants anys plens de problemes interns a la FATRI la cosa te bona pinta, a més per fi Calatayud (prova decana a Espanya de la modalitat i que enguany fa la 18ena edició) torna a formar part del circuit dp d'uns anys de discrepàncies entre la Fatri i Greencup o sigui que semble k tot torna al seu lloc i la Copa te bona pinta. A veure si ara que esteu tots en forma algú s'anima i xalem uns quants per terres manyes .

Aquí teniu el LINK a la web actual de la FATRI .

I aquí teni el calendari de la "Lliga" :

18 de Octubre 15º Duatlón Cros “Trofeo Mayencos”. Jaca (Huesca).

25 de Octubre XVIII Duatlón “Sierra de Armantes”. Calatayud (Zaragoza). Campeonato de Aragón de Duatlón Cros 2009.

8 de Noviembre 5º Duatlón “Ciudad de Monzón”. Monzón (Huesca)

15 de Noviembre XVII Duatlón Cros Stadium Casablanca. Zaragoza (Zaragoza).

22 de Noviembre. IV Duatlón Cros de la Comarca de Tarazona y el Moncayo. Localidad por determinar.

13 de Diciembre. I Duatlón Cros de Alcañiz. Final de la XII Copa Aragonesa de Duatlón Cros. Alcañiz (Teruel).

4 comentaris:

Albi ha dit...

Jaca és impressionant! Jo vaig fer cap un any d'utillero i menjador de pasta i va agradar-me. Hauràs d'explicar-me el nivell que habita per terres aragoneses i així provar de fer alguna. Records crack!!!

Xavvv ha dit...

Tenia molt clar d'anar a Calatayud pero ara no ho tinc tant , ja vorem com ho fem.
De totes maneres Monzon i Alcaniz casi segur que cauent

Xavvv ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
joan ha dit...

Colibrí el nivell es IDEAL, penya mes ràpida i penya mes lenta, com sempre. A peu estaràs davant i amb la BTT a patir una mica...Però si ho proves XALARÀS a munts i NO PODRAS FER NOMÈS UNA !!!