dilluns, 16 de febrer del 2009

SETMANA 8

dll 16 feb: NAT 40' amb 5*200m tots inferiors a 3'30" (2'R) en un d'aquells díes inhabituals amb absència de males sensacions a la piscina, nadant llarg i concentrat amb l'equilibri hidrodinàmic i la tècnica !

dm 17 feb: RUN 1H25' rodant suau per terreny mixte, av 147 ppm.

dx 18 feb: NAT 35' rodant per davall de 2'/100 relativament còmodo.

dj 19 feb: BICI 2H pel recorregut trencacames habitual, av 152 ppm. SORT k estem al febrer, pq a día d'avui qsv repetxo o "tachuela" dels voltants me semble un port de 1era ! a les primeres de canvi ja porto ficat el 25 i a patir...

dv 20 feb: NAT 30' suaus i bastant apàtic.

dss 21 feb: DESCANS, demà cap a balaguer i si tot va B a fer la mitja a 5'/km...ja en parlarem !

dmg 22 feb: TRANSICIÓ: BICI 2H, av 160 ppm per 60,3 km + MITJA MARATÓ BALAGUER 1h40' av 166 ppm, complint amb les millors previsions i acabant trinxat, les ppm de la bici ja us donen una idea que he anat més fort de lo que hauría d'haver fet però m'he atabalat amb la boira del començament i dp ja he continuat amb la festa ... a la mitja he sortit al ritme que me marcaven les potes, més ràpidet de lo previst, corrent bastant més ràpid la segona part que la primera ! a partir del 12/13 he agafat un autobús a 4'30" /4'35" que he aguantat pràcticament fins al 18, d'allí a meta, FOSSIL !

"S'HAN DE TENIR GANES...."

S'han de tenir ganes de debò per alçar-te a les 06.00 a.m. un diumenge qualsevol d'hivern...deixant enrere l'escalfor del llitet...

S'han de tenir ganes per menjar un plat d'arròs a aquella hora, encara més dormit que despert....avui me l'he mirat i prou, allí s'ha quedat, he agafat uns bimbos amb nocilla un plàtano i carretera i manta amb tots els trastos !

S'han de tenir MOLTES ganes per sortir en bici a les 08,00 am amb temperatura SOTA ZERO i amb una boira que justet me deixava veure davant de la roda per una carretera sense arcén o amb un de pam i mig.... ( això ha sigut una temeritat que prometo NO tornar a repetir ! ho passava fatal cada vegada que sentia un vehicle pq pensava que no me veurien a pesar dels meus 2 mini LEDS d warning que portava al darrera de la bici però q me penso que no es veien més enllà del meu CUL !!! ).


S'han de tenir bastantes ganes per desprès de rodar 2 hores a 30 km/h, canviar de roba i començar una mitja amb els peus congelats ( fins al km 9 no he tingut sensibilitat als peus en una sensació desconeguda, extranya i super incomoda...però els que aneu amb bici amb cubrebotes de neopré ja sabeu que mentres rodes cap problema però a l'acabar, aquella humitat ho deixa tot congelat ! Això ha sigut una cagada en tota regla ! ) I sort que Xavi ja me tenia preparat el dorsal i el xip i tot....THANKS company !

I tant que s'han de tenir ganes, i de veritat !!!! us ho puc assegurar...hi ha tantes excuses per no fer-ho....

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H45' en 3 sessions
BICI: 4H en 2 sessions
RUN: 3H05' en 2 sesssions

TOTAL SETMANAL: 8H50' per davall de les 10 desitjades, però bastant ben distribuides i amb sessions de qualitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Crack! Ja veig que a partir del diumenge ets el d'abans. M'alegro de veure't retornar a la rutina-patimenta. Oblida't del constipat i al rotllo!!! A veure quan podem fer un running llarget per el terme.

joan ha dit...

Ufffffffffff, trotar amb tu està molt car últimament noi, els teus ritmes no son los meus...t'hauria d'agafar un matí de resaca o algo així per poder seguir-te !

joan ha dit...

2 coses parlant en serio ÑOÑO (aplicables tambè pel crack de POLLO que està en les mateixes...) :

1. JA HAURIES d'estar federat, més que sigo per l'assegurança en cas d'accidentes entrenant / competint !

2. JA TARDES en pillar-te el neopré ( el més que ve tenim control a la "piscina" de l'ampolla !!!)

GASTAT LOS CUARTETS COLLONS !!!!

Anònim ha dit...

He de tenir club per federarme o puc fer-ho independent?

joan ha dit...

INDEP. cap problema, JA TARDES...