dilluns, 2 de febrer del 2009

SETMANA 6

dll 2 feb: DESCANS, bueno comença febrer amb la mateixa tònica de climatologia pestosa...avui descanso pq tinc la gola prou cascada i per intentar evitar mals majors, per este mes me conformo en continuar al voltant de les 10h/set si be en vista que a la piscina no avanço gaire intentaré "obligar-me" com a mínim a fer 3 sessions setmanals a la piscina i un CONTROL a finals de mes, a veure si així començo a tenir millors sensacions dins l'aigua ! En fin, ja veurem pq el mes no ha començat gens B !

dm 3 feb: NAT 1H05' ( 2*1500m en 30' c/u (3' R) ) 3mil metrets a ritme "relativament còmodo" sense patir en excès a veure si comencem a agafar una mica de ritmillo a la piscina d'una vegada !

dx 4 feb: TRANSICIÓ 2H10' : BTT 1H20' fortet, amb ganes i es nota en les ppm ! Av 152 ppm amb una pujada forta (de platillo ! ) i una bona estona amb vent en contra, res a veure amb les mitjes de 13o i pico ppm de les sortides de la setmana pasada + RUN 50' av 157 ppm per terreny mixte a una mica menys de 5'/km .

dj 5 feb: NAT 30' amb sensacions horribles i sense cap força de voluntat, així pues, a la meitat de la sessió programada plego i me'n vaig a fer 45' RUN trotant a ritme de coixos. Un día d'aquells en los que el cos no va i que juraria que enlloc d sumar, resta !

dv 6 feb: NAT 30' again, amb millor sensacions k ahir (cosa k no era gens difícil ! ) però igual d cansat dins l'aigua, mixte de series curtes i alguns llargs d tècnica + RUN 30' d fartlek nocturn per estirar les potes una mica i treure mocs a dojo, av 151 ppm.

dss 7 feb: Una ventada huracanada ( i fresqueta...) , un "trancasso" de campionat, amb lo nas rajant sense parar com una aixeta mal tancada dsd les 7 del matí...les condicions ideals per una "migdiada reparadora" per cobar el procès gripal , però i si el DIA "D" fot tambè una ventada ??? O sigui que 2h30' d BTT patint lo k no està escrit ,av 146 ppm per 53 kmtets... amb ratxes hurakanades carregades de veritable mala llet i fins i tot algú moment "dangerous", però un dels entrenos que SI que sumen de veritat, això si, no apte per a tots els públics !!! Lo k no tinc tant clar es k per demà tinga les potes recuperades ...

dmg 8 feb: RUN 1h20' d trote pel monte suau (bueno, suau de ritme, ni muscularment ni cardiovascularment res de suau, pagant la jornada d'ahir ! ) , av 152 ppm, avui amb "tropa" i fent petar la xarrada : colibrinet, pollo, xavi i el menda ! prou castigat muscularment desprès del tute d'ahir pero cumplint amb l'expedient de la millor manera que he pogut...

RESUM SETMANAL:

NAT : 2H05' en 3 sessions
BTT: 3H50' en 2 sessions
RUN: 3H25' en 3 sessions

TOTAL : 9H20' este hauría des ser l'esquema per tot el mes de febrer, intentant fer les 3 sessions d NAT amb una mica més de qualitat i intentant sumar per damunt de les 10h/set.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó de la gola has d'anar amb peus de plom. Jo vaig pillar-lo juntament amb el virus dels collons i gairebé me mate. Prova de posa't el Compex a la gola i un altre electrode d'aquells a un ou i ja veura's com millora el tema.

joan ha dit...

ho provaré a veure k tal...

joan ha dit...

per cert, no vaig pensar de dir-vos ahir k els 3' d R entre els 2milquis d NAT va ser pq vaig haver de sortir de la piscina a correcuita per PIXAR k ja no me podia aguantar ! je,je,je...

Anònim ha dit...

Ets un pixonet!