dilluns, 26 de gener del 2009

SETMANA 5

dll 26 gen: DESCANS. La idea inicial era anar a fer uns llargs dp d passar pel fisio, però en vista que avui m'he alçat amb els bessons a punt d'explotar i del tamany de dos melons (segurament deu tenir algo k veure el fet d'arrosegar durant 5km la btt per la neu....) he canviat d plans pq amb "semejante" panorama no valia la pena anar a la piscina o sigui k disfrutarem del descans i demà ja serà un altre día...

dm 27 gen: NAT 40' La veritat es que si ahir els bessons semblaven melons, avui semblaven sindries, però 2 díes al "dique seco" ja hagués sigut massa o sigui k a la piscina a fer llargs amunt i avall k amb la ventada k fot, activitats outdoor les justetes...

dx 28 gen: BTT 1H25' suau, amb desarrollos fàcils tota l'estona per no forçar gens muscularment, av 138 ppm, això si k m'ha anat B pels bessons maltrets ! de totes maneres ja tinc pràcticament decidit k esta setmana no faré res de running si no canvien molt les coses. Per cert,he dit suau, k no lento...

dj 29 gen: BTT 2H una altra vegada suau i àgil sense forçar però en un recorregut amb bastant més desnivell k ahir, av 137 ppm.

dv 30 gen: TRANSICIÓ NAT 40' + RUN 40' a ritme molt suau, no portava ni rellotge ni pulsometre, però a ull us puc assegurar sense cap rubor k el ritme era superior a 6'/km fijo, la ungla del peu fotuda, negra com el carbó, però sense sentir cap molèstia al trotar...no puc dir el mtx dls bessons k tota l'estona s'han anant queixant ! Res k no fos previsible.

dss 31 gen: RUN 45' suaus al mtx ritme d'ahir, av 136 ppm anormalment baixes pel meu cos !!¿¿??!!!

dmg 1 feb: BTT 3 H justes, una mica més alegret k els altres díes però sense forçar muscularment en cap moment, av 139 ppm per 66,8 kmtets. Lo seu era fer una transició a 1 h de run nomès baixar de la Btt però tal com havia anat la setmana muscularment parlant he desestimat l'opció del run tot per no castigar més els bessons i aprofitar millor la set k ve.

TOTAL SETMANAL:

NAT: 1H20' en 2 sessions
BTT: 6H25' en 3 sessions
RUN: 1H25' en 2 sessions

TOTAL: 9H10' Bueno, tot i no cumplir amb les 10h previstes, acabo prou content jq es tractava de la setmana post-TRIH amb tot lo que això normalment comporta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La foto del mes, sembla la de Àngel Nieto en temps del Circuit de Montjuit. Piscina? Tú ets boig home! Avui quietet a casa amb el compex i poca cosa més.

joan ha dit...

bueno, tampoc te penso k a la piscina he fet gaire cosa de bo...

Anònim ha dit...

Collons mano! la sortideta de la MTB, ha estat de Tour de França. Més de 60 kms, jo al 45 segur que estaria al Continental fent un 7up!

joan ha dit...

al continental no han vist un 7up a la vida !!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ep! Pantani que estas desfasat ... Has vist que han fet obres? Ara sembla una altra cosa ... però; potser tens raó, 7up 7up, quina feinada lis fotriem paio.