dimarts, 20 de gener del 2009

SETMANA 4

dll 19 gen: NAT 50' Bueno, avui era el día del TEST-CONTROL i la veritat es que ha sigut una mica fiasco...per una banda el quorum de la convocatória ha sigut escàs, només ñoño i el menda ja que irontrepa està lesionat dp del DU d'alpicat i Pollo, colibrí i Xavi no han pogut acudir per compromisos diversos...per acabar-ho d'arrodonir quan ja teniem la càmara de video montada damunt el tripode i tot preparar ens han comunicat que estava PROHIBIT gravar imatges en qualsevol format o sigui k res de res de la filmació que era lo principal objectiu de la jornada! Així k després de la decepció inicial hem fet 50 minutets amb 2 test de 100 i 500 m que ens serviran per comparar amb posteriors test més endavant !!! Estos son los resultats obtinguts:

100m :
ñoño 2'00"

joan 1'28"

500m :
ñoño 11'58"

joan 9'02"

Bueno, com podeu veure no son uns temps per tirar cohets, però es lo k hi ha avui, i ens servirà de punt de partida per a posteriors tests ! I sort que amb la prohibició de gravar imatges no hi ha testimoni gràfic de lo malament k vam nadar, jo com a mínim !!!

Us penjo tambè la crònica del DU d'ALPICAT que m'ha passat Xavi, THANKS i compra't ja unes gomes per substituir els cordons de les sabatilles !!!

"Marxo de casa a les 9:00 direcció Alpicat , 1 horeta de cotxe i ja hi som , ja tornem a tenir aquelles “pessigolles” a la panxa .

Primera feina anar a recollir el dorsal , mentre estic a la cua arriven els dos companys Trepa i Pollo a fer la recollida de dorsals , ens saludem comentem la jugada i cap al cotxe a preparar totes les coses , hem canvio de roba ,monto la BTT , col.loco els dorsals i cap a boxes a deixar el material.

Temps justet de calentar una mica ,cosa que feia falta perque feia una mica de fred , si no recordó malament 2 ºC marcava el cotxe, i a les 11:00 tret de sortida .

La cursa va anar força be , el primer sector el faig amb 30m encara que crec que podía anar una mica mes fort prefereixo reservar una mica per la BTT, fem la transició , agafo la BTT un circuit amb 2 pujades una mica mes fortes pero bastant ciclable i dos baixadetes 1 una mica mes dolenta per la curva final que casi me menjo, pero cap cosa de l’altre mon , arrivo a boxes i faig l’ultima transicio i me dono conte que maig de comprar uns cordos per les bambes noves d’estos que es lligen rapid , perque lligar les bambes coste una huevo , i començo a corre amb les cames tieses ,pero intento agafar un ritme i aguantal hasta el final i aixi ho faig , tot i que a la meitat del tram les cames ja començen a funcionar millor no puc pujar massa el ritme .

Al final arrivo a meta amb un crono de 1:39:45 , amb la 97ª posicio final , una mes a la saca.

No puc acavar la crónica sense esmentar el 12e lloc de Trepa i el 26e lloc de Pollo , molt bon resultat per a tots els representans del nostre poble al III Duatlo d’Alpicat .

Salut i km per tothom ."

dm 20 gen: BICI 4H15' per un total de 110 kmtets av 146 ppm, 82 dels quals fent de gregari incondacional a ñoñamstrong pq el cerç que s'ha girat no impactes al seu finet cutis...Tot i una punxada de ñoñamstrong quan encara no portavem ni 2 km i del cerç que s'ha anat girant i ha fet una mica pestós el tram final, hem pogut completar un entreno de fondo la mar de guapet tot i no tenir-les totes de bon matí ja que les potes no estaven per gaires alegries avui...

dx 21 gen: TRANSICIÓ : NAT 30' continuat a ritmet d 2'/100 + RUN 30' d trote molt suau, tot molt aeròbic.

dj 22 gen: BTT 1H40' alegret, amb 1 horeta a ritme d compe, av 150 ppm, desprès la idea era anar tranquilet cap a casa però he calculat malament la volta que estava fent i m'ha tocat apretar de valent per no acabar a fosques pels camins del terme, els últims 40' av 149 ppm pràcticament igual que la 1era hora ! . Desprès i ja a fosques, a rentar la BTT i deixar-la engrasadeta i a punt per diumenge.

dv 23 gen: DESCANS i viatge cap a Llanos.

dss 24 gen: 1 H a llanos rodant damunt la neu amb la BTT, provant tot lo material i fent un ratet d skating per refrescar la meva tècnica.

dmg 25 gen: CT. ESP DE TRIATLÓ D'HIVERN en 2h14'

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H20'
BICI: 4H15
BTT: 2H40'
RUN: 30'
COMPE: 2H15'

TOTAL : 11H JUSTES


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ok sensei ja estic a comprar tres pams de goma per cada sabata a la merceria del poble .jejeje.

Anònim ha dit...

Buenooooo! Anem pujant el temps de la Natació.

joan ha dit...

menos cachondeo, eh ! MENOS CACHONDEO !