dilluns, 15 de setembre del 2008

SETMANA 37

dll 15 gener: RUN 35' al trote i gràcies !!!! av 152 ppm. La set ha començat igual d complicada k l'anterior i lo + fotut es k no te molt bona pinta jq no crec k pugui fer gaires entrenos interessants ! D totes maneres farem l k podrem i anirem acumulant k ja vindran temps millors...
dm 16 gen: BICI 1H10' av 152 ppm. entreno anàrquic total, sense cap criteri, una mica desastre....
dx 17 gen: DESCANS per dir-ho finament....
dj 18 gen: BICI 2H20' aprox, av 147 ppm. 2h voltant pel poble "ara arranco, ara m'aturo...ara apreto ara m'adormo..." fent el bateig oficial de l' Orion i d noñamstrong ! Al final i com ja us ha avançat colibrí al foro hem fet una grupeta k feia goig d veure per les carreteres dl voltant : Noñamstrong, pau, pitoi, alex, gerard, jordi pujol i jo mateix !!! aquí us penjo unes fotos k ens ha fet colibrí k feia una mica d tot amb el "cotxe escombra" per si calia arroplegar a algú:






























dv 19 set: RUN, 45' suaus, av 142 ppm
dss 20 set : BTT 1 H suau per terreny favorable,per estirar les potes (k dmà toca tirada llarga pel monte), sense forçar res, "ligerito" de cadència, tota l'estona aprox 100 rpm, av 140 ppm.
dmg 21 set: RUN, acudeixo a la I CURSA DE MUNTANYA DE TORREBLANCA (CS), 19 kM d cursa de monte amb la idea inicial d trotar un ratet i prou jq les potes no les tinc per moltes alegríes dp d'una setmana amb entrenos complicats... es una cursa bastant semblant a la de la Pobla d Massaluca, aquí son 19 km i sortim més de 250 ! Al final no he fet TOP20 per poquet, he acabat el 23 en 1h42' amb les potes a punt d'explotar i amb una suada antològica degut a l'humitat q fotia, les ppm bueno.....av 176 amb un munt d'estona per damunt d 180 lo k ja us dona una idea k al final m'he animat una mica més d lo k tenia previst....


RESUM SETMANAL:

NAT: --
BICI: 4H30'
RUN: 3H02'

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Pantani!
Et vec al borde de l'estres laboral. Monta't-ho com pugos que dijous has de fer cap per les teves carreteres amb la Cervélo. Ja t'esperem i tot i si us va be, farem una sopar i tot. Ànimo.

joan ha dit...

ESTA ES LA IDEA CRACK, ja portaré la càmara pq facis fotos !!!!

joan ha dit...

fica'm unes paques d palla a la corva d'entrada al pont, a vore si faré cap al riu, je,je,je....

Anònim ha dit...

Ostia nois! Això no té desperdici, avui truco a Ramonet per informar de l'activitat. Potser fa un superextra i ve i tot.

Anònim ha dit...

Que passe Pantani? Ke de pollo sin cabeza, ja tenim un !!! Això d'entrenos sense criteri,no se no se ...

joan ha dit...

un DESASTRE d setmana crack, lo k jo te diga....

Anònim ha dit...

Avui ha estat un d'aquells Dijous on jardà ha passat a l'història. Ñoñoamstrong amb la seva Ridley Orion ens ha deleitat a tots els presents amb unes magnífiques imatges per la prosperitat. A més i com a bons germans, hem completat la gresca amb un inmillorable pelotón. Per una banda l'il.lustre amic Pitoi, un personatge, ahores d'ara sense bessons, amb una elegància tennistica, l'altre de la banda, el Pau, IronTrepa amb el seu constipat fent de gregari al mismissim Ñoñoamstrong, un tal Gerard ens obria pas i el lider del biciescola amb una màquina que ni a Calafat pot treure les seves prestacions fotent presió al "L". El servei de logística, fotos, control, direcció de cursa, SOS, unitat de reanimació mòvil, avituallament ... ha estat excel.lent i pertant ha quedat indemné de qualssevol mal. 58 kms a les potes i sopar a la Social. No està malament!!! Sort que demà no cal defensar el maillot de lider ... que si no ... un altre gall cantaria.

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Hóstia tú!!!! des-de que corría les carreres de tricicles a les Festes de Sant Jaume al barri que no feia tants kilómetres d'una tacada!!! I la bici era la que portava Fuentes l'any que li va fotre la por al cós a Eddy Mercks!!! Algú s'en recorde?. Sou uns putos cracks i em vau matà, pero avui ho a pagat Alex a les pistes de tennis...

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Ah!!, Joan no sé si t'ha arribat algo de la Diada del Tennis 24h., ja hem diràs si vols fer una paxanga en Colibrí, Âlex i algú més o qué (sense cap compromis, ja ho saps)...

Anònim ha dit...

Sisco Castellvi Esteban; Algú sap qui collons és? Ka animal el paio ... I diu que portava la bici de Fuentes. Com no sigo aquell de la joeria de la plaça... Deu ni do amb Pitoi, un fora de serie dins d'una pista itambé fora d'elles. Ahir va venir amb una blusa, que segur la va estrenar a la Xilf. Sort de les sabates, que encara lligaven amb la cicla i del casco; que dieu del casco? Van inspira's en el cap de Jose Luis La Guia, aquell del Reynolds i Sisco de forma brillant i hàbil li va fotre alguna vegada per La Volta, quan passava per Alcanar. Ostic Sisco ets un fenòmeno!!!

setball ha dit...

Ei!! t'espero al llimit de provincia en la teua bianchi (o unaltra), que ja tardes....

joan ha dit...

sisco si k m'ha arribat el mail d la DIADA però encara no se si podré pujar, primer hauría d'averiguar on collons tinc la PALA !!!!

joan ha dit...

si COLIBRI hagués ENFOCAT una mica la càmara alhora de fer les fotos ja hagués sigut l'OSTIA !!!!

setball ha dit...

Eiii! que no vens a fer sanja...si es per pala ja avisarem a Asensi l'ex lateral de la je flix...

Anònim ha dit...

Ei! voldria que hem digessiu quines intencions teniu per Calatayud.Si ja heu mirat allojament,si l'heu mirat on es .Quin dia voleu montar l'expedició i quin planing teniu.
La rao es que del dia 15 fins al 23 estic a BCN i voldria tenir-ho tot lligat i ben clar per organitzar-me.

Lo del entreno no se com anira l'unic diumenge lliure es el de 5 d'octubre que volia anar a fer una cursa BTT a Roquetes pero tinc un compromis pel dinar i no se si anire . Es podria fer algun dissabte??? per la tarda estic lliure .

joan ha dit...

encara no he mirat res Xavi, m sembla k sol anem tu i jo !! ja ho concretarem, no pateixos !!!