diumenge, 28 de setembre del 2008

"GLOBERADA'08" DEL C.C. FLIX

Bueno, no erem TOTS els k som però si k erem TOTS els k hem acudit d bon matí...amb una mica més d sort en turnos d curro i viatges fora vila d la gent i una mica d ganes per part d'algú, hauriem superat ampliament la veintena,aprofitant la febre biker k inunda la vila ultimament !! però això ja serà per una altra edició !!! Aquí us penjo el recull d fotos de la GLOBERADA'O8, ja veureu k no tenen molta qualitat al estar comprimides però entre k no es fàcil fer fotos mentre pedales amb bici i k no us estaveu quietos d cap manera això es lo que he pogut aprofitar !!!
JA PODEU APRETAR EL PLAY !!!

BubbleShare: Share photos - Kids Crafts


P.D. espero els vostres comentaris per fer una mica més viu el blog !!! THANKS !!

3 comentaris:

joan ha dit...

a veure si algú trova el sillín d mario a l'ultima foto!!!!

Anònim ha dit...

Primer de tot enhorabona per les fotos. La qualitat? millor que les de Bovera ho son... I dic lo d'enhorabona, per que aquesta gent,tindràn l'oportunitat de poder veure un reportatge fotogràfic d'aquest diumenge.
Sobre el tema de les baixes... diculpam per la meva falta. Tinc el problema de no saver dir que no i de vegades tot ho faig tant rèpid que perdo el sentit comú per el camí. Després de dormir poques hores per el tema de les 24h de tennis, i dels entrenaments de running, el cuerpo no estava per pujar al damunt la bici. I a més per primer cop al d'amunt d'una cicla de ciclisme. No era plan donar mitja volta i montar el número i a més de tot ... avui havia d'entrenar. El més pesar de tot el rebumbori ha estat per a la teva part. Ja que tenies més il.lusió tú que jo. Ho dic per prepara'm la bici i portar les sabates. Amb tota sinceritat avui per avui el primer era anar a correr. La bici la provare'm en jornades de descans o "likes" i amb un entorn més propici per fer el mínim de ridícul. Que per cert, ho saps molt bé i de primera mà tots els símptomes d'aquest quadre que tant i tant conèixes de la meva persona. Ho sento, de debó i ho dic seriosament. De totes totes, gràcies per tot.

joan ha dit...

ja ho diuen k l'home es l'únic ANIMAL k ensopega 2 vegades amb la mateixa pedra....lo k me pasa a mi es k ensopego no 2, sinó 2000 !!!!
AL final encará apendré i tot a base d'ensopegar !!!